mein kuudesta lapsukaisesta jokainen näkee/kuulee jotain-jokainen omalla tavallaan´+2 "tietää" asioita etukäteen..itse josksu näen,josksu vaistoan,tapahtumia+läsnäoloja,sekä nyt löysin itsestäni aivan uusia ulottuvuuksia..

 

kerran eräältä meediolta sain vähän valaistusta ja varmistuksia näihin mein juttuihin+hän silloin mainist,että näkee minulla jonku parantajan lahjan,joka ilmenee sitten aikanaan,oikeassa paikassa oikeaa aikaan..

 

nyt se sitten on tapahtunut...

 

muutama päivä takaperin olin yhteydessä noihin meitä ympäröiviin henkiin,ja sain heiltä merkin...käsiäni alko kihelmöimään,ja sitte tunsin miten lämpöenergiaa alkoi tuleen käsistäni...

nyt saan sen sama ihan helposti,ja testasin sitä ensin toissapäivänä itseeni.tuo rannekanavan oireyhtymä on TODELLA kipeä,laitoin kipeän käden päälle toisen käden,ja liikutin ensin hitaasti ees taas kipeän alueen päällä,löysin sen kipeimmän kohdan,jätin käden paikoilleen(n centti ihosta,ei siis kiinni) ja sitten tunsin miten kipu koko kipeäön alueelta kerääntyi käteni alle,se muuten teki kipeää!sitten tunsin mite se kipu imeytyi käteni kautta pois...sen koommin ei ole rane ollut niin kipeä-hassun oloinen kyllä,mutta ei kipeä.


nyt aamuyöstä testasin kuopukselle,ko reppana heräs kovin yskimän väh tunnin välein,4 aikaan kokeilin jos koitan imeä yskä kiusan käden kautta pois.tiiä sitten tehosko se,mutta neiti nukku 3½ tuntia yskimättä..